Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال با وجود بارندگی‌های مناسب در استان کردستان، با آغاز فصل پاییز علاوه بر گلایه مردم از قطعی آب و افت فشار در مناطق مختلف شهر سنندج، شهروندان این روزها از تغییر طعم و بوی آب و همچنین به جا ماندن لکه‌های سفیدرنگ از برخورد آب با ظروف صحبت می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، چند هفته‌ای است که اهالی شهر سنندج از به جا ماندن بیش از حد لکه‌های سفید آهکی از آب بر روی سطوح مختلف شاکی‌اند و دلیل این موضوع یکی از مهمترین سوالات پیرامون کیفیت آب سنندج از سوی شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان سنندجی در این خصوص می گوید: کیفیت آب از لحاظ طعم و بو در خانه و محل کارم که در منطقه ای دیگر در شهر است بسیار متفاوت بوده و به راحتی می توان این تفاوت را حس کرد.

حسین اسدی اظهار داشت: در واقع در محل کار به هیچ عنوان نمی توان از آب آشامیدنی که از طریق لوله کشی به داخل مغازه آمده استفاده کرد چرا که قابل خوردن نیست.

دیگر شهروند سنندجی نیز در این رابطه بیان کرد: با استفاده از آب شرب در برخی از محلات سنندج کاملا می توان طعم خاص و کیفیت نامطلوب آن را چشید و بوی نامطبوعی را نیز استشمام کرد.

وی افزود: متاسفانه وقتی به مرکز بهداشت در این رابطه تماس گرفتیم هیچ پیگیری صورت نگرفت و اعلام کردند که با شرکت آب و فاضلاب کردستان مکاتبه کرده و آنها اعلام کرده اند که کیفیت آب مطلوب است.

یکی دیگر از اهالی شهر سنندج نیز در این رابطه می گوید: وقتی صافی شیر آب را باز می کنیم هر چند روز یکبار شاهد هستیک که پر از سنگ ریزه بوده و در بعضی روزها نیز رنگ آب مقداری کدر می شود و بوی نامطبوعی نیز به مشام می آید.

چند شهروند دیگر هم لب به گلایه می‌گشایند؛ یکی قسم می‌خورد که «نمی‌توانم از این آب بخورم» و دلیلش را بوی آب عنوان می‌کند؛ دیگری از «طعم خاص» آب شرب می‌گوید و لزوم «بی‌بو و بی‌رنگ» بودن آب را یادآوری می‌کند و او هم از «بو»ی آب شکوه می‌کند؛

تغییر دمای هوا و جابجا شدن آب علت این اتفاق

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان، مهم‌ترین علت این اتفاق را «تغییر دمای هوا و جابجا شدن آب» اعلام کرده است؛ جالب‌تر آنکه معاون آبفا گفته «با تغییر فصل، این مشکل در اسرع وقت حل خواهد شد»!

محمد فرهاد افزود: با تغییر فصل به دلیل املاح و کارهایی که در زمان تصفیه آب اضافه و انجام می شود، مانند اوزون زنی و استفاده از کربن فعال و پپرمنگنات پتاسیم، شاهد چنین مشکلاتی خواهیم بود.

وی اظهار داشت: اما این اطمینان را به شهروندان سنندجی می دهیم که کیفیت آب سنندج هیچ مشکلی ندارد و از لحاظ سلامتی کاملا بهداشتی و سالم است و طمع و بوی بد آب شرب در برخی از نقاط شهر سنندج نیز به زودی و با تثبیت دمای هوا رفع خواهد شد.

آبفا ظاهراً نه مقصر است و نه کاری قرار است انجام دهد! وظیفه شرکت یادشده هم انگار مقصر اعلام کردن آب و هوا و ارجاع حل مشکل به تغییر فصل و جا به جا شدن آب است!

کنترل ساعتی وضعیت سالم بودن آب شرب در سراسر استان

همچنین روابط عمومی آب و فاضلاب شهری استان کردستان نیز از وضعیت سالم بودن و بهداشتنی بودن آب شرب در سنندج و سایر شهرهای استان خبر داد و گفت: به صورت روزانه و حتی ساعتی وضعیت سالم بودن آب شرب در سراسر استان کردستان کنترل می شود.

تاکنون موردی در رابطه با وضعیت آب سنندج به بیمارستان مراجعه نکرده است

فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پشکی استان کردستان گفت: روزانه از آب شرب سنندج نمونه میکروبی و شیمیایی گرفته می شود و بر همین اساس به لحاظ میکروبی و شیمیایی سالم است اما به لحاظ کیفیت پایین آمده است.

 وی افزود: در حال حاضر محدوده و رنج سنجش کیفیت آب سنندج در حد نرمال بوده و می توان گفت که به لحاظ کیفیت نمره قابل قبولی نمی گیرد و این مربوط به مناطقی از سنندج است که آب آنها از تصفیه خانه شماره یک تامین می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، بیان کرد: مناطق تحت پوشش تصفیه خانه شماره دو سنندج به واسطه بهره مندی از تکنولوژی بالاتر و همچنین مناطق قدیمی شهر درگیر این مشکل نیستند.

وی با اعلام اینکه تاکنون موردی در رابطه با وضعیت آب سنندج به بیمارستان مراجعه نکرده است، تاکید کرد: آب شرب سنندج عاری از هرگونه میکروب و مواد شیمیایی است و مصرف آن برای شهروندان مانعی ندارد.

بیدارپور با اشاره به اینکه آب سنندج از سد وحدت تامین می شود ادامه داد: هر سدی عمری دارد و برای به روز شدن نیازمند تکنولوژی پیشرفته تری برای تصفیه است، در حال حاضر شرکت آبفا برای اینکه آب شرب را به حد استاندارد برساند از موادی همچون آهن، کلر و مواد منعقد کننده استفاده می کند که موجب ایجاد بو و طعم خاصی در آب شده است.

 وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با دانشکده بهداشت و شرکت آبفا، جلسات متعددی برای بهره مندی و استفاده از روش های دیگری که این طعم و بو را به حداقل برساند برگزار کرده است.

 

حالا تکلیف مردم در این میان چیست؟ آب نخورند؟! با طعم و بوی بد آب شرب سنندج تا تغییر فصل کنار بیایند؟! در این شرایط نامساعد تورمی استان بخشی از درآمد خانوار را صرف خرید آب بسته‌بندی کنند؟!  ویا مردم با دبه هایی در دست به کانی های طبیعی شهر سنندج روی بیاورند؟

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، اسماعیل زارعی کوشا در همایش روز جهانی کارگر و سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ، گروه های کار و واحدهای نمونه کارگری استان که با حضور معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، کارگران را تلاشگران عرصه اقتصادی کشور و نماد ارزشمند پویایی توصیف کرد.

وی با اشاره به جایگاه ارزشمند جامعه کارگری، اظهار کرد: کارگران اقتصاد مملکت را به حرکت در می‌آورند و بار توسعه استان را بر دوش می‌کشانند.

استاندار کردستان تلاش جامعه کارگران، کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار و کارفرمایان در راستای توسعه و پیشرفت استان را قابل تقدیر خواند و گفت: اقدامات عمرانی، تولیدی و صنعتی استان با دستان کارگران استان پیش می‌رود و ما قدردان زحمات این قشر هستیم.

زارعی کوشا از اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان خبر داد و گفت: امیدواریم این تعداد در آینده افزایش یابد.

وی با بیان اینکه استان‌های غرب کشور از جمله کردستان از مشکلات و محرومیت مزمن رنج می‌برند، تصریح کرد: امید که مشکلات موجود و کم و کاستی‌ها با وجود نیروهای توانمند در اقصی نقاط کشور برطرف شود.

استاندار کردستان عنوان کرد: افزایش بیمه کارگران ساختمانی در استان کردستان نویدبخش امنیت شغلی و توجه به این قشر است.

طبق اظهارات زارعی کوشا، تلاش و پشتکار قشر زحمت‌کش کارگران بر هیچ کسی پوشیده نیست، در سال “جهش تولید با مشارکت مردم” این مجموعه می‌توانند همچون گذشته در مسیر رشد، تعالی و پیشرفت کشور گام بردارند و چرخ‌های اقتصادی را با شتاب بیشتری به حرکت درآورند.

لازم به ذکر است : همایش روز جهانی کارگر و مراسم بزرگداشت هفته کار و کارگر استان کردستان به منظور تجلیل از کارگران نمونه استان با حضور جمعی از مسوولان استانی و کشوری در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901542

دیگر خبرها

  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • ۲۴ اردیبهشت سنندج میزبان جشن بزرگ «روز دختر» است
  • همایش هفته حج در سنندج برگزار می‌شود
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • اقدام به موقع پلیس جان ۲ نفر را در سنندج نجات داد